Zonder vrienden in de keuken is er geen Brand in de Keuken en dankzij onze vrienden in de keuken is er geen brand in de keuken. Het is maar hoe je het bekijkt.

 

Wil jij ook een vriend in de keuken worden? Heb je specifieke kennis, een keuken uit een bepaald land waar je helemaal in thuis bent, een waanzinnig recept dat we voor jou mogen bereiden? Mail ons! Wellicht treffen we elkaar in de keuken.


Vrienden in de keuken:

 

Sander is de expert op het gebied van koken. Hij weet ons precies te vertellen wat je nu precies met een product moet doen. 

Sander werkt al jaren lang in de horeca. Is momenteel de bedrijfsleider van XO-Haarlem en heeft jaren lang zijn eigen restaurant gehad.

Robert weet echt alles over wijn. Werkt bij Wine2B en wijnbar Viqh in Haarlem. Is vaak op reis om wijnen te proeven en eventueel te importen.

Ook stelt Robert mooie wijnboxen samen, geeft hij wijnproeverijen en ook leuke wijnquizzen op locatie of in de wijnbar. 

WINE2BYOURSELF
"WIJN IS BELEVING"

Dat is wat wij doen bij Wine2B. Maar wij zijn niet alleen onszelf, maar ook ons netwerk. In de tientallen jaren dat wij in het vak zitten is er een groot netwerk opgebouwd bestaande uit: gepassioneerde wijnboeren, wijnkenners, horecaondernemers maar ook wijnliefhebbers.

Of je de wijn nou voor zakelijke doeleinden of particulier gebruikt, wijn moet een beleving zijn. Door goed te luisteren naar de wensen van ons netwerk hebben wij op het moment ruim 300 wijnen in ons assortiment. Rechtstreeks geïmporteerd bij de wijnboeren vanuit 17 verschillende landen.